Internațional
Salată Jennifer Aniston

13,38 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
15 min
Porții
4
Total
25 min
Ingrediente
  • -
    200g quinoa
  • -
    400ml apă
  • -
    2 castraveți, tăiați cuburi
  • -
    1 ceapă roșie, tocată mărunt
  • -
    pătrunjel verde, tocat
  • -
    mentă proaspătă, tocată
  • -
    100g fistic prăjit și sărat
  • -
    400g năut din conservă, scurs
  • -
    sucul de la 2 lămâi
  • -
    2 linguri ulei de măsline
  • -
    100g brânză feta, sfărâmată
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Clătim quinoa și o punem la fiert, la foc mare. Când atinge punctul de fierbere, acoperim cu un capac, reducem focul și o lăsăm să fiarbă timp de 15 minute.
2
După ce s-a fiert o lăsăm la răcit pentru 5-10 minute.
3
După ce s-a răcit, amestecăm quinoa, castravetele, pătrunjelul, menta, ceapa roșie, fisticul, năutul, sucul de lămâie și uleiul de măsline, într-un castron încăpător. Punem sare și piper după gust, apoi adăugăm brânza feta și amestecăm totul bine.
4
Putem servi salata imediat, dar este mult mai gustoasă dacă o lăsăm la frigider pentru aproximativ 2 ore.
prod-10.0.6