Gustoasă
Salată verde cu năut "La Scala"

14,42 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
1 min
Porții
4
Total
16 min
Ingrediente
  • -
    400g năut din conservă, scurs și clătit
  • -
    1 salată verde iceberg, tocată
  • -
    125g salam tăiat fâșii
  • -
    125g mozzarella rasă
  • -
    125g felii de roșii uscate
  • -
    60ml ulei de măsline
  • -
    2 linguri oțet alb
  • -
    2 lingurițe muștar Dijon
  • -
    1/2 linguriță sare
  • -
    piper
  • -
    45g parmezan ras
Mod de preparare
1
Mai întăi pregătim sosul amestecând uleiul, oțetul, muștarul, sarea și piperul. Luăm o treime din acest sos și îl amestecăm, într-un castron, cu năutul scurs și îl punem deoparte.
2
Tăiem salata verde în bucăți și o amestecăm cu salamul, mozzarella și roșiile uscate. Adăugăm parmezanul la sosul rămas, îl amestecăm și îl punem deasupra năutului.
3
Salata e gata și o putem servi imediat.
prod-9.6.2