Cașcaval Dalia 250g
Cașcaval Dalia 250g

Cașcaval Dalia 250g

13,19 Lei

52,76 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cașcavalul este fabricat după metodă tradiţională, din lapte provenind de la animale hrănite tradiţional. Condiţiile de maturare (temperatură, umiditate) precum şi durata acestui proces, imprimă produsului proprietăţi senzoriale deosebite fiind ideal pentru sandwich-uri sau platouri.

Brand-ul Rarăul vine din inima Bucovinei, purtând o istorie de peste 40 de ani în producția de brânzeturi tradiționale.

Rarăul cuprinde o gamă completă de brânzeturi produse după rețete românești, care îmbină experiența și tradiția din zona Bucovinei cu tehnologia modernă și calitatea.

Brânza proaspătă de vaci Moldovița, brânza telemea, brânza de burduf, cașcavalul clasic sau afumat natural sunt specialitățile care sigilează în brand-ul Rarăul tot ce este mai gustos și mai autentic din Bucovina.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperatura 2-8°C.

Provenienta

Tara de origineRomania
Nume producatorRarăul S.A.
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100004005
Coșul meu
prod-10.2.4