Mici producători
Băutură Joyurt din caju eco 230g
Băutură Joyurt din caju eco 230g

Băutură Joyurt din caju eco 230g

11,99 Lei

52,13 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Băutura eco din caju Joyurt Rawckers este o alternativă vegetală la iaurtul de băut clasic, ideală pentru persoanele care nu doresc sau nu pot să consume iaurt din lapte.

Băutura Joyurt Rawckers este un produs artizanal fermentat din nuci caju, vegan, fără gluten, fără lactoză, fără șiretlicuri! 

230 grame de energie, savoare și sănătate, pe care să le bei oriunde și oricând vrei! Cu Joyurt de băut cu caju te poți bucura de aportul zilnic de probiotice, vitamine și minerale. Simplu, gustos, sănătos!


Rawckers este prima fabrică din România care produce alternative vegetale pentru brânză, raw-vegane, fără lactoză, guilt-free și de post. Brandul Rawckers a apărut pe piață dintr-o nevoie personală a unui cuplu cu un stil de viață sănătos și o alimentație raw-vegană. Plini de pasiune și creativitate, cei doi au studiat, creat, testat și adaptat diverse rețete și procedee de producție, până au ajuns la un rezultat perfect. Astfel a apărut brawnza, o marcă înregistrată Rawckers, alternativă vegetală la brânza tradițională din lapte, obținută din diverse nuci. În prezent, gama de produse Rawckers este foarte diversificată și oferă alternative vegetale sănătoase pentru brânză și produse pe bază de brânză, iaurt, unt sau smântână.

Rawckers este un brand certificat eco, iar toate ingredientele și condimentele ce îmbracă produsele sunt certificate organic. De asemenea, nucile de caju și migdalele provin din surse etice verificate.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2 și 6°C.

Provenienta

Nume producatorBIOTRIO MT SRL
Website producatorhttps://www.rawckers.ro/
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100032645
Coșul meu
prod-10.2.4