Dezinfectant fără clor multisuprafețe 1l
Dezinfectant fără clor multisuprafețe 1l
Dezinfectant fără clor multisuprafețe 1l
Dezinfectant fără clor multisuprafețe 1l
Dezinfectant fără clor multisuprafețe 1l
Dezinfectant fără clor multisuprafețe 1l

Dezinfectant fără clor multisuprafețe 1l

13,99 Lei

13,99 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Lăsați casă curată, strălucitoare și protejați-vă familia utilizând Ajax Disinfectant fără clor. Acest detergent pentru curățare și dezinfectare, elimină 99.99% din bacterii lăsând suprafețele curate, ușurând activitățile din căminul dumneavoastră.

Agentul activ antibacterian, pe lângă efectul dezinfectant este și un bun degresant, eliminând cu ușurință grăsimea. Utilizarea lui în bucătărie, după gătit lasă supratele la fel de strălucitoare că înainte. Agentul activ al produsului biocid nu conține înălbitor, lăsând un miros delicat și proaspăt, pe care îl veți îndrăgi.

Deoarece Ajax are grijă de planetă, precum și de casă ta, este fabricat în mod responsabil, având un flacon fabricat din plastic 100% reciclat. În acest mod îți aduci aportul tău pentru protejarea planetei, căminului și familiei tale.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Pentru dezinfecție împotriva bacteriilor: turnați produsul nediluat pe un burete umezit. Aplicați pe suprafețe. Lăsați să acționeze 15 min. După dezinfecția suprafețelor are vin în contact cu produse alimentare, clătiți întotdeauna suprafețele cu apă. Curățare: pentru curățarea zilnică a suprafețelor lavabile: diluați 2 capace de produs într-o găleată cu apă (5L). După curățarea suprafețelor care vin în contact cu produse alimentare, cătiți întotdeauna suprafețele cu apă potabilă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Beneficii produs

- Fără clor.
- Elimină 99,99% dintre bacterii.
- Antibacterian.
- Flacon din plastic 100% reciclat.

Provenienta

Tara de origineItalia
Nume producatorColgate-PAlmolive
Website producatorhttps://www.colgatepalmolive.ro/
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100036083
Coșul meu
prod-10.6.0