Mici producători
Brânză proaspătă de vaci de Ibănești, grasă 450g
Brânză proaspătă de vaci de Ibănești, grasă 450g
Brânză proaspătă de vaci de Ibănești, grasă 450g

Brânză proaspătă de vaci de Ibănești, grasă 450g

13,09 Lei

29,09 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Brânza  de vaci de Ibănești este un soi de pufoșenie cu gust puternic de lapte proaspăt, care nu te lasă până nu termini de mâncat tot ce-ai pus în farfurie.

Este delicioasă, fie simplă, fie combinată cu smântână, fie rătăcită pe sub mămăligă, fie aruncată din abundență într-o plăcintă cu brânză și stafide, cu o ușoară aromă de rom venezuelean.

Frații Mircea și David Todoran și-au dorit să aducă pe mesele românilor gustul pur, nealterat, al produselor românești din lapte. 

Încă din 1994, când au deschis fabrica de brânză de la Ibănești, colectează laptele pentru produsele lor doar de pe Valea Gurghiului, de la fermieri care-și cresc animalele pe pășuni.

Unicitatea produselor lor vine din trudă, din sute de nopți nedormite, din dragostea cu care fac această muncă, grea dar deosebit de frumoasă.

Știți, de exemplu, că ei nu sărează produsele cu sare? Folosesc pentru sărare saramură de la izvorul din Orșova, exact așa cum o dă pământul. 

Frații Todoran au obținut certificatul de produs cu “Denumire de Origine Protejată” (DOP) pentru Telemeaua de Ibănești. Singurul produs românesc ce are această caracteristică recunoscută oficial la nivel european.

Brânzeturile lor au povești, au miros de iarbă proaspătă, au istorie și, cel mai important, au un gust desăvârșit.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-8°C.

Provenienta

Nume producatorS.C. Mirdatod Prod S.R.L.
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100039304
Coșul meu
prod-10.3.2