Muștar clasic 185g
Muștar clasic 185g

Muștar clasic 185g

6,39 Lei

34,54 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Muştar Clasic – este un muştar potrivit de iute cu un gust clasic, o consistenţă densă şi culoarea standard cu bucăţi vizibile mai întunecate ale boabelor de muştar.

Aroma şi gustul inegalabile ale muştarului Kamis sunt meritul reţetelor unicat, soiului boabelor de muştar selecţionate special, condimentelor alese cu mare grijă şi a altor componente de calitate superioară.

În plus calitatea muştarului Kamis este şi rezultatul unui proces de producţie suficient de lent şi a procedeului de dospire.

Numai în acest fel toate componentele îşi pot dezvolta în totalitate valorile sale gustative şi olfactive.

Un borcan cu forma estetică, cu capacul asigurat care garantează că fiecare muştar va rămâne neatins până în clipa în care va ajunge în mâinile cumpărătorului.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de originePolonia
Nume producatorKamis Condimente SRL
Website producatorhttps://www.kamis.ro/
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100045993
Coșul meu
prod-8.3.5