Econom
Copănele de pui la cuptor

9,15 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
60 min
Porții
4
Total
75 min
Ingrediente
  • -
    1kg pulpe inferioare de pui
  • -
    4-5 căței de usturoi
  • -
    20ml ulei
  • -
    15g muștar
  • -
    150ml vin alb sec
  • -
    cimbru
  • -
    3g boia dulce
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Preîncălzim cuptorul la 200 grade Celsius.
2
Așezăm copănelele într-o tavă. Preparăm un sos din 1/2 cană cu apă, vin, usturoi pisat, muștar, ulei, cimbru, boia dulce, sare și piper.
3
Turnăm acest sos peste copănele și introducem tava în cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 1 oră.
4
Din când în când vom întoarce copănelele, pentru a se coace cât mai uniform.
5
La sfârșit presărăm cimbru proaspăt, pentru o aromă mai intensă.
prod-9.6.2