Zahăr din flori de cocos eco 250g
Zahăr din flori de cocos eco 250g
Zahăr din flori de cocos eco 250g

Zahăr din flori de cocos eco 250g

31,62 Lei

126,48 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Zahărul din flori de cocos Iswari este o alternativă nutritivă la zahărul alb și îndulcitorii artificiali. Este produs în mod durabil din florile de cocos indoneziene, nectarul fiind recoltat manual de către fermieri și gătit până când se cristalizează.

Zahărul de nucă de cocos are un conținut ridicat de minerale, inclusiv potasiu, cupru și zinc. În plus, are un indice glicemic scăzut(IG 35), nu este decolorat și nu conține conservanți. Acest tip de zahăr are un gust delicat caramelizat și este destul de versatil, putând fi utilizat în aceeași cantitate ca și zahărul alb normal.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de originePortugalia
Nume producatoreRetail
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060468
Coșul meu
prod-10.0.6