- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Granola BIO cu mango și caju este făcută din fulgi de ovăz copți în cuptor până devin aurii și bucăți delicioase de mango și de caju. Constituie o sursă bogată de fibre și oferă o notă fructată micului tău dejun.
Procesul de fabricație este unul important. Așadar, iată cum este produsă granola de la Bjorg:
Etapa 1 - Fulgii de ovăz integral sunt glazurați cu zahăr de trestie nerafinat;
Etapa 2 - Amestecul obținut se introduce în cuptor pentru a realiza pepite de cereale crocante și aurite;
Etapa 3 - Rezultatul obținut se asezonează cu un amestec generos de mango, bucăți de nucă de cocos și bucăți de caju.
Idei de servire: a se consuma împreuna cu lactate sau băuturi vegetale.
Sugestia noastră: 150g de iaurt grecesc 10% cu 50g de granola. Poți îndulci, după gust, cu o linguriță de miere sau dulceață. Poftă bună!
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Franţa |
Nume producator | Bjorg et Compagnie |