

- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Denumirea de „terină” își are originile atât în denumirea preparatului în sine, cât și în denumirea vasului în care acesta se așează.
Aceasta este o mâncare complexă și plină de texturi , gătită în mod tradițional prin alternarea mai multor straturi cu carne tocată ce se așează apoi într-un vas de pământ ars smălțuit.
Labeyrie s-a angajat să ofere mereu produse nobile cu gusturi excepționale.
Povestea a început în 1946 când Robert Labeyrie a dorit ca regiunea să simbolizeze ceva unic pe mesele francezilor, evidențiind un produs tradițional din sud-vest și anume, foie-gras.
La ora actuală din portofoliul Labeyrie fac parte atât foie-gras-ul cât și terroir-ul, somonul afumat, pieptul de rață sau alte delicatese din gama mezelelor iberice.
De la crearea sa, Labeyrie nu a încetat niciodată să avanseze și să se reinventeze pentru a-și perfecționa întotdeauna relația cu gustul și calitatea produselor.
O ambiție condusă întotdeauna de respectul pentru tradiție și know-how care conferă produselor Labeyrie un gust inimitabil.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Franţa |
Nume producator | Labeyrie |