Terrine de rață (100% rață) 170g
Terrine de rață (100% rață) 170g

Terrine de rață (100% rață) 170g

51,50 Lei

302,94 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Denumirea de „terină” își are originile atât în denumirea preparatului în sine, cât și în denumirea vasului în care acesta se așează.

Aceasta este o mâncare complexă și plină de texturi , gătită în mod tradițional prin alternarea mai multor straturi cu carne tocată ce se așează apoi într-un vas de pământ ars smălțuit.

Labeyrie s-a angajat să ofere mereu produse nobile cu gusturi excepționale. 

Povestea a început în 1946 când Robert Labeyrie a dorit ca regiunea să simbolizeze ceva unic pe mesele francezilor, evidențiind un produs tradițional din sud-vest și anume, foie-gras.

La ora actuală din portofoliul Labeyrie fac parte atât foie-gras-ul cât și terroir-ul, somonul afumat, pieptul de rață sau alte delicatese din gama mezelelor iberice.

De la crearea sa, Labeyrie nu a încetat niciodată să avanseze și să se reinventeze pentru a-și perfecționa întotdeauna relația cu gustul și calitatea produselor.

O ambiție condusă întotdeauna de respectul pentru tradiție și know-how care conferă produselor Labeyrie un gust inimitabil.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineFranţa
Nume producatorLabeyrie
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100097263
Coșul meu
prod-9.5.1