Aparat de ras Flex 4 lame, 3 buc
Aparat de ras Flex 4 lame, 3 buc

Aparat de ras Flex 4 lame, 3 buc

23,69 Lei

7,90 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pentru un bărbierit cu adevărat superior, acest pachet de trei bucăți BIC Flex 4 pentru bărbați, cu tehnologie a lamelor nano-tech, este cea mai bună alegere.

Dispunând de patru lame mobile, fiecare lamă are capacitatea de a se adapta separat la fiecare contur și curbă a feței, oferind astfel un bărbierit rapid și neted.

Nu numai că oferă un bărbierit mai performant decât aparatul de ras BIC Flex 3, dar este ușor de clătit, astfel încât lamele BIC Flex 4 rămân curate și ascuțite.

Capul pivotant are o bandă de protecție largă, care întinde pielea înainte ca lamele să ajungă la păr, ceea ce duce la un bărbierit de precizie.

Pielea ta va iubi, de asemenea, strălucirea uimitoare a unei benzi lubrifiante îmbogățite cu vitamina E și aloe vera. În plus, mânerul lung și curbat are o prindere puternică din cauciuc pentru control și precizie în timpul barbieritului.

Fiecare lamă este fabricată în Europa, folosind liniile de producție de ultimă generație ale BIC. Fiecare aparat de ras este trecut prin peste 25 de controale de calitate și inspecții vizuale. Cu o experiență de peste 40 de ani în ceea ce privește fabricarea aparatelor de ras pentru bărbați, BIC este numele în care bărbații pot avea încredere.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc uscat.

Provenienta

OrigineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100100951
Coșul meu
prod-10.6.1