Mici producători
Miere polifloră crudă eco 270g
Miere polifloră crudă eco 270g
Miere polifloră crudă eco 270g

Miere polifloră crudă eco 270g

33,39 Lei

123,67 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Termenul de ”miere crudă” sau ”miere vie” este utilizat atunci când vorbim despre mierea extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită.
Mierea crudă Colonia este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele și vitaminele care îi conferă calități nutritive și beneficii de excepție.
Mierea polifloră este un tip de miere obținută din nectarul de flori și polenul mai multor specii de plante care înfloresc aproximativ în aceeași perioadă a anului. Este un tip destul de comun de miere, dar unic, cu gust și culoare variabile. 
Unii oameni consideră că este o opțiune cu un gust mult mai bun decât soiurile monoflorale, deoarece conține nectar și polen de la mai multe specii de plante cu flori, reunindu-și caracteristicile aromelor într-un profil aromatic autentic.
Colonia este formată dintr-o echipă de apicultori profesioniști, pasionați și cu expertiză în multiple tehnici apicole aplicate în diverse regiuni din România.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în poziție verticală, la temperatura camerei, ferit de lumină.

Provenienta

Tara de origineRomania
Website producatorhttp://www.honeycolonia.com
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100130324
Coșul meu
prod-10.2.2