Pizza Funghi & Tartufi 408g
Pizza Funghi & Tartufi 408g
Pizza Funghi & Tartufi 408g
Pizza Funghi & Tartufi 408g

Pizza Funghi & Tartufi 408g

20,19 Lei

49,49 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pizza Verace Funghi & Tartufi este o pizza cu topping inedit, bogat în ciuperci asezonate și trufe negre combinate cu sos de usturoi prăjit, sos de ciuperci și brânză Mozzarella.
Datorita sosului de usturoi prăjit și al celui de ciuperci, această pizza are un gust unic, iar trufele îi conferă o aromă specială.
Blatul este îndelung dospit pentru o textură aerată cu pori mari deschiși în stil ciabatta. Centrul pizzei este subțire și crocant în timp ce marginea este înaltă și pufoasă.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Îndepărtați folia și așezați pizza congelată în centrul cuptorului, pe grilaj și lăsați-o să se coacă cca 11 - 14 minute. Pizza este gata pentru servire dacă brânza s-a topit bine și marginea este maronie și crocantă. Încălziți complet înainte de a consuma. Datorită eficienței termice diferite a cuptoarelor de uz casnic, timpul optim de coacere poate varia.
Dacă pizza este deja decongelată, reduceți timpul de coacere.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperatura de - 18°C.

Provenienta

Nume producatorMACROMEX
OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100142547
Coșul meu
prod-10.3.2