Suc congelat din rodie stoarsă 1kg
Suc congelat din rodie stoarsă 1kg
Suc congelat din rodie stoarsă 1kg
Suc congelat din rodie stoarsă 1kg
Suc congelat din rodie stoarsă 1kg

Suc congelat din rodie stoarsă 1kg

42,69 Lei

42,69 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

100% suc de rodie obținut din stoarcerea directă a rodiilor, produs nepasteurizat Sucul limpede de rodie poate fi consumat ca atare sau poate fi folosit pentru producerea de sorbeturi și granite cu o aromă intensă. Toate proprietățile acestui fruct rămân neschimbate în timpul procesării produselor la RogelFrut, garantând aroma și culoarea acestuia.
Obținut prin presare la rece, imediat ambalat și congelat rapid pentru a menține proprietățile, nepasteurizat, nu din concentrat (NFC).

Ideal pentru: fresh răcoros, smoothies, cocktailuri, sangria, mic dejun, în combinație cu iaurt și cereale, avocado toast, salate de legume sau fructe.

Sfat utilizare/preparare/gatire

O gamă extrem de versatilă și ușor de utilizat. Perfectă pentru gelaterii, pentru producerea de sorbeturi, înghețate, granite și smoothie-uri, ca înlocuitor al fructelor proaspete întregi.

Piureurile și sucurile de fructe sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea în aplicații de patiserie, în realizarea de rețete inovatoare cu inserții, parfaits și patiserie modernă în general, pe lângă utilizări mai obscure, cum ar fi producția de beri fermentate și aromatizate în mod natural, sau pentru prepararea de sucuri de fructe sau cocktailuri foarte inovatoare.

Decongelați tot ambalajul și păstrați sucul la frigider pentru 3 zile.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între -12 și -18°C.

Beneficii produs

Nepasteurizat, proaspăt stors și congelat. Netratat, nu din concentrat (NFC).

Provenienta

Nume producatorF.A.R. Soc. Agr. Coop.
OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100142629
Coșul meu
prod-10.6.1