Lămâie stoarsă, congelată, 1kg

Lămâie stoarsă, congelată, 1kg

34,19 Lei

34,19 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Produs nepasteurizat. Pur și simplu, suc din lămâie stoarsă, obținut prin presare la rece. Imediat ambalat și congelat rapid pentru a menține proprietățile.

100% suc natural, cu pulpă, nepasteurizat, nu din concentrat (NFC), gust și miros intens tipic lămâilor siciliene, doar lămâie siciliană culeasă și stoarsă în 24 de ore.

Ideal pentru: fresh răcoros de lămâie, limonade, cocktail-uri, bază pentru înghețată, granitas & sorbet, preparate dulci & sărate, pește și salate, condimente & marinade.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Decongelează tot ambalajul și păstrează sucul la frigider pentru 6 zile.
Porționează din forma congelată ușor și rapid (grosimea este de 2-3mm), astfel eviți pierderile și folosești doar cât ai nevoie.

Porționarea se poate face manual sau cu instrumente de taiere.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la -18°C.

Beneficii produs

100% suc nepasteurizat, proaspăt stors și congelat obținut doar din lămâie siciliană cu pulpă stoarsă în 24 de ore de la culegere. Netratat. Nu din concentrat (NFC).

Provenienta

Nume producatorHSB Grup
OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100142635
Coșul meu
prod-10.6.1