-9%
Burger vegan 200g
Burger vegan 200g
Burger vegan 200g

Burger vegan 200g

21,09 Lei

Economisești 9%

18,99 Lei

94,95 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Chifteaua de burger iți oferă doar ingrediente vegane curate și gust autentic, savuros!

Cu proteină din mazăre, fără E-uri, gluten sau organisme modificate genetic, burgerul aivia e un răsfăț pentru simțuri și o alegere conștientă pentru sănătatea corpului.

Aivia este un brand românesc brevetat în domeniul produselor vegane.

Aivia a luat naștere din dorința de a oferi produse vegane atât persoanelor care doresc să adopte o nutriție sănătoasă și bogată în proteine, cât și celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.

Produsele vegane Aivia sunt fabricate în propria lor fabrică în care dezvoltă în mod exclusiv alimente vegane, în concordanță cu valoriile și principiile asumate, pe bază nutritivă.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Se preîncălzește tigaia (sau grilul) mediu - tare, apoi se prăjesc 2 - 3 minute pe fiecare parte. A se îndepărta folia de plastic înainte de preparare. Lista ingredientelor este afișată pe ambalaj. Fară potențial alergenic.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-8°C.

Beneficii produs

Bogat în proteine, fară adaos de zahăr, cu ingrediente naturale (fără organisme modificate genetic, E-uri, glutamat monosodic, conservanți, acidifianti, coloranți sintetici, stabilizatori și aromă de fum).

Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100148053
Coșul meu
prod-10.6.0