Mici producători
Specialitate vegetală eco fresh 145g
Specialitate vegetală eco fresh 145g
Specialitate vegetală eco fresh 145g
Specialitate vegetală eco fresh 145g

Specialitate vegetală eco fresh 145g

29,99 Lei

206,83 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Specialitatea vegană Eco Fresh din nuci caju și ulei de cocos de la Rawckers este o alternativă vegetală la brânza tradițională, ideală pentru persoanele care nu doresc sau nu pot să consume brânză din lapte.

Specialitate Eco Fresh de la Rawckers are o textură perfectă și un gust sublim.

Cu siguranță va aduce un strop de savoare la următoarea ta masă! 


Rawckers este prima fabrică din România care produce alternative vegetale pentru brânză, raw-vegane, fără lactoză, guilt-free și de post. Brandul Rawckers a apărut pe piață dintr-o nevoie personală a unui cuplu cu un stil de viață sănătos și o alimentație raw-vegană. Plini de pasiune și creativitate, cei doi au studiat, creat, testat și adaptat diverse rețete și procedee de producție, până au ajuns la un rezultat perfect. Astfel a apărut brawnza, o marcă înregistrată Rawckers, alternativă vegetală la brânza tradițională din lapte, obținută din diverse nuci. În prezent, gama de produse Rawckers este foarte diversificată și oferă alternative vegetale sănătoase pentru brânză și produse pe bază de brânză, iaurt, unt sau smântână.

Rawckers este un brand certificat eco, iar toate ingredientele și condimentele ce îmbracă produsele sunt certificate organic. De asemenea, nucile de caju și migdalele provin din surse etice verificate.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat, aerisit, la temperaturi de 2-6°C.

Provenienta

Website producatorhttps://www.rawckers.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100155997
Coșul meu
prod-10.6.1