Specialitate albă grecească 150g
Specialitate albă grecească 150g

Specialitate albă grecească 150g

17,49 Lei

116,60 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Violife este o gamă de produse care susțin cu ușurință implicarea sau trecerea la o dietă fără lactate. Produs bazat pe ulei de nucă de cocos și îmbogățit cu vitamina B12.

Pentru cei cărora chiar le lipsește gustul de brânză puternică, această specialitate este perfectă! Este un amestec ideal între textură și gust, ce îți va satisface poftele cu siguranță.

Ce poate fi mai plăcut decât să știi că faci atât de mult bine pentru tine cât și pentru planetă și, în același timp, consumi cea mai bună și delicioasă mâncare? Este adevărat, odată ce începeți călătoria pe bază de plante, nu veți mai privi înapoi! 

Alimentele Violife pe bază de vegetale nu conțin alergeni comuni, lactoză, gluten, soia sau alune. 


Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la o temperatură cuprinsă între 2-8°C.

Provenienta

OrigineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100157612
Coșul meu
prod-10.6.1