Ciocolată albă eco cu ghimbir și mandarină, fără gluten, 70g
Ciocolată albă eco cu ghimbir și mandarină, fără gluten, 70g

Ciocolată albă eco cu ghimbir și mandarină, fără gluten, 70g

24,49 Lei

349,86 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ciocolata albă ecologică, cu 33% cacao de calitate superioară, împrospătată de gusturi citrice și amărui de ghimbir și mandarină verde.

Familia Reizl a pornit într-o călătorie pentru a crea o gamă de ciocolate organice și vegane, care sunt produse în mod etic și sunt doar "Naturally More Delicious".

Ciocolata Reizl este o revoluție în lumea alimentelor sănătoase. Într-un timp relativ scurt pe piața sa de origine, Croația, marca a câștigat deja o atenție semnificativă și a devenit disponibilă într-o varietate de retaileri majori de alimente sănătoase, inclusiv DM, Bio&Bio, Bio Planet, BIPA și multe altele.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineCroatia
Website producatorhttps://nichebrands.ro/
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100157915
Coșul meu
prod-9.5.1