

- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Acesta păstrează aceleași proprietăți ale cașcavalului de 10 la care se adaugă și aromă afumarii prin metodă tradițională cu fum din lemn de fag și alte conifere în proporții variabile.
Este o rețeta de cașcaval la care folosim 10 L lapte pt 1 kg cașcaval.
Este gustos, cremos și se simte gustul bogat de lapte după o măturare scurtă de 3-4 săptămâni pentru a obține cel mai bun gust.
Lăptăria cu caimac are în portofoliu lactate de specialitate 100% românești, naturale, integrale, create cu pasiune și responsabilitate, din lapte de la vacile din ferma proprie.
Astăzi, Lăptăria cu caimac are aproximativ 2500 de animale, din care 1000 de vaci de muls. Văcuțele lor sunt de rasă pură, cu pedigree (Holstein Friesian) și sunt crescute libere la fermă, în adăposturi semideschise, unde sunt hrănite din culturi proprii.
Fabrica lor este construită chiar lângă fermă, astfel încât laptele ajunge imediat pe linia de producție, întregul proces (muls și îmbuteliat) are loc în doar 24 de ore.
Având toate acestea, plus mijloacele necesare și dorința de a produce lactate de calitate, Lăptăria cu caimac înseamnă produse românești proaspete, naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |