Prăjitor de pâine HTP-850WHSS

Prăjitor de pâine HTP-850WHSS

105,29 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Capacitate: 2 felii de pâine

Micul dejun este o adevărată plăcere dacă ai la îndemână prăjitorul de pâine Heinner HTP-850WHSS. Acesta are o capacitate de 2 felii și este foarte ușor de manevrat, ca să prajesti pâinea exact așa cum îți dorești, în fiecare dimineață.

Funcții: decongelare, reîncălzire, anulare

Aparatul vă pune la dispoziție un buton de timp stop, pentru a putea opri ciclul de rumenire oricând, dar și funcțiile de decongelare și reîncălzire, care să aducă feliile de pâine la stadiul perfect în timp util, ideale pentru cei care păstrează pâinea la rece.

Funcție auto-centrare

Indiferent că preferi pâinea toast, pâinea de țară, bagheta sau orice alt tip de pâine, funcția de auto-centrare va poziționa corespunzător feliile pentru o rumenire perfectă și pentru posibilități nenumărate de preparare a sandvișurilor.

7 nivele de rumenire

Potrivit pentru cei cărora le place pâinea rumenită bine, dar și pentru cei care preferă varianta mai naturală, prăjitorul de pâine vine cu 7 trepte de control asupra gradului de rumenire, care să mulțumească toate gusturile.

Tăviță pentru firimituri detașabilă

Tăvița detașabilă ajută la colectarea și mai apoi la aruncarea rapidă a resturilor, fără a face mizerie în bucătărie.

Suport pentru chifle

Prăjitorul de pâine HTP-850WHSS vine la pachet cu un suport pentru chifle, perfect pentru încălzirea acestora, atunci când îți dorești pâine prospătă și caldă precum cea abia scoasă din cuptor.

Provenienta

Tara de origineChina
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100163333
Coșul meu
prod-10.2.2