

- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Pentru că lemnul tare zvântă carnea şi îi dă gust fain, la fabrica din Poiana Mărului afumarea cârnaților din porc crescut în fermă proprie, se face cu fum natural din lemn de fag.
Ingrediente locale și tehnici de preparare actuale. Obiceiuri moștenite de la crescătorii de animale de pe colinele Transilvaniei și produse care ajung în toate zonele țării. Gust românesc și recunoaștere internațională.
La ferma proprie din Șercaia animalele sunt crescute în cele mai moderne condiții, pe pășuni nealterate. Aici sunt hrănite cu cereale, dar și cu nutrețuri făcute de ei. Hrănirea și bunăstarea animalelor face parte din misiunea Sergiana. La fel și păstrarea valorilor din Ţara Bârsei şi Țara Făgăraşului, de unde credința că pentru a avea animale bune trebuie să ai grijă de ele, să te pricepi şi să munceşti mult. Prin urmare, Sergiana s-a angajat să protejeze tradițiile vechiului meșteșug de măcelărie ca să ofere produse din cea mai bună calitate. Dar și să folosească rețetele de altădată pentru toți românii.
Mai mult decât impactul social al afacerii asupra zonei, felul în care Sergiana a prins viață este, în mare parte, din atitudinea lor față de mâncarea bună: fiecare bucată de carne are rostul ei, și, cel mai important, trebuie gătită curat.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Informații conformitate produs
Informații producător | ;; |
Informații persoană responsabilă | ;; |