Mașină de tocat MG-W1200R
Mașină de tocat MG-W1200R
Mașină de tocat MG-W1200R

Mașină de tocat MG-W1200R

175,89 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Putere maximă de 1360W

Când vine vorba de mărunțirea cărnii pentru cârnați, chiftele/kibbe, musaca sau de preparea sucului proaspăt de roșii, mașina de tocat Heinner este ajutorul tău de nădejde. Are un motor de 1360W, care asigură un ritm constant de tocare, fără a se bloca. Toacă rapid și ușor, printr-o simplă apăsare de buton.

Accesoriu pentru roșii

Pregătește cel mai bun și proaspăt sos pentru paste sau pizza, ori bucură-te de o delicioasă supă de roșii. Folosind accesoriul special pentru roșii, economisești timp și energie și uiți de metoda clasică de stoarcere a roșiilor – răzătoarea.

Accesorii pentru cârnați și kibbe

Mașina de tocat vine cu o gamă de accesorii utile, astfel încât să te bucuri de o experiență completă în bucătărie, utilizând doar un singur aparat. Toacă pește, carne pentru musaca, perișoare, lasagna sau chifteluțe sau prepară kibbe și cârnați delicioși în propria bucătărie.

Cuțit din inox

Cuțitul din inox este special gândit pentru o bună mărunțire a cărnii cu țesut mai dur sau a legumelor tari.

3 site de tăiere

Cele 3 site de tăiere te ajută să toci mai mărunt sau mai gros, în funcție de preparatul pe care îl gătești.

Provenienta

Tara de origineChina
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100166358
Coșul meu
prod-10.2.2