

- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Marvin Carias a achiziționat prima parcelă în 1990 și a ajuns astăzi la 350ha, care alcătuiesc ferma Las Brisas, un loc ce a primit din ce în ce mai multă recunoaștere în ultimii ani pentru loturile sale de cafea lejere și, totodată, cu personalitate. Cel prezentat astăzi este poate cel mai bun exemplu – un lot de bază, care reușește să îmbine subtilitatea tipică procesării cu notele confortabile, ciocolatii.
• Recomandată: espresso, preparate cu lapte sau metode alternative;
• Profil aromatic: fructat;
• Note: prune galbene, caramel, ciocolată;
• Grad de prăjire: espresso modern 2/3;
• Procesare: prin spălare;
• Varietal: Pache, Catual;
• Altitudine: 1600-17000m;
• Punctaj: 84.75;
• Producător: Marvin Carias, la ferma Las Brisas;
• Curator: Răzvan Burlacu.
Despre Dropshot Coffee
Dropshot Coffee este o prăjitorie de cafea de specialitate din București, fondată în 2019.
Dropshot Coffee se remarcă prin folosirea boabelor de cafea de înaltă calitate, achiziționate direct de la producători atent aleși, care sunt ușor de urmărit și au o distribuție echitabilă și durabilă a profiturilor către toți cei implicați în proces.
Misiunea echipei Dropshot Coffee este de a oferi experiențe senzoriale uimitoare în ceașca de cafea, având în vedere diversitatea gusturilor clienților. Astfel, Dropshot Coffee experimentează mereu noi combinații de arome și perfecționează constant profilele de prăjire.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Website producator | http://www.dropshot.coffee |