Biluțe din ricotta la Philips Airfryer
3,27 lei
Timp pregătire
13 min
Timp gătire
12 min
Porții
6
Total
25 min
Ingrediente
- -250g ricotta
- -2 linguri făină universală
- -1 ou
- -1 vârf de cuțit sare
- -15g busuioc proaspăt
- -1 lingură tulpini de arpagic
- -1 lingură coajă de portocale
- -40g pesmet
Mod de preparare
1
Într-un bol, amestecăm ricotta cu făina, gălbenușul de ou, sare și piper proaspăt măcinat. Amestecăm busuiocul cu arpagicul (tocat mărunt) și coaja de portocală în compoziție.
2
Împărțim compoziția în 20 de porțiuni egale și, cu mâinile ude, o modelăm în forma unor biluțe. Odată formate, le lăsăm să se odihnească un pic.
3
Punem pesmet într-o farfurie adâncă, iar într-o altă farfurie adâncă, batem un pic albușul.
4
Cu grijă, dăm biluțele din ricotta prin albuș și apoi prin pesmet.
5
Punem biluțele în coș, glisăm coșul în Airfryer și pornim dispozitivul cu durata și temperatura indicate în video.
6
Servim biluțele din ricotta pe un platou.
Rețetă Philips Airfryer: Biluțe din ricotta
Tips