Rapidă
Brăduți din foietaj cu șuncă și cheddar

3,54 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
15 min
Porții
15
Total
25 min
Ingrediente
  • -
    800g aluat foietaj
  • -
    300g șuncă
  • -
    200g cheddar
  • -
    100g parmezan ras
Mod de preparare
1
Decongelăm foietajul, la temperatura camerei. Îl desfacem pe blatul de lucru, dar nu îl întindem cu sucitorul. Presărăm parmezanul și așezăm feliile de șuncă peste aluat.
2
Tăiem fășii din aluat, de aproximativ 2 cm, pe care le pliem în forma unui brăduț, apoi introducem ușor bățul de frigăruie, în centru.
3
Așezăm brăduții într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și îi băgăm în cuptorul preîncălzit, la temperatura de 190°C, pentru aproximativ 15 de minute, sau până când se rumenesc frumos.
4
Îl lăsăm să se răcească și apoi îi scoatem pe un platou, punem steluțele decupate din cheddar în vârful brăduților și...
5
Poftă bună!
prod-10.0.6