Rapidă
Curmale cu brânză, învelite în bacon

3,89 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
15 min
Porții
8
Total
25 min
Ingrediente
  • -
    16 curmale
  • -
    8 felii de bacon
  • -
    115g brânză de capră
Mod de preparare
1
Preîncălzim cuptorul la 180°C.
2
Tăiem curmalele pe o parte, pe lungime, desfacem și scoatem sâmburii.
3
Folosind o linguriță, umplem curmalele cu brânză de capră, apoi le închidem cât mai bine.
4
Tăiem feliile de bacon în jumătate. Înfășurăm fiecare curmală cu felia de bacon și fixăm cu o scobitoare.
5
Aranjăm curmalele, învelite astfel, pe o tavă de copt și le coacem pentru aproximativ 10 minute.
6
Întoarcem curmalele și mai coacem încă 5 minute, până se rumenesc așa cum dorim.
7
Scoatem curmalele din cuptor și le punem pe hârtie absorbantă, pentru 5 minute, apoi le putem servi.
8
Poftă bună!
prod-10.0.6