Pachețele cu sparanghel, bacon și brânză cu mucegai
6,72 lei
Timp pregătire
20 min
Timp gătire
25 min
Porții
12
Total
45 min
Ingrediente
- -400g aluat foietaj
- -450g sparanghel
- -25g unt
- -sucul de la 1/2 lămâie
- -200g bacon
- -100g brânză cu mucegai
- -1 ou
Mod de preparare
1
Spălăm sparanghelul și îl curățăm de părțile fibroase, baza și solzișorii.
2
Fierbem sparanghelul în apă cu sare și suc de lămâie, pentru aproximativ 4-5 minute, apoi îl scoatem și îl scurgem bine.
3
Înfășurăm în bacon mănunchiuri de câte 3 fire de sparanghel.
4
Tăiem aluatul în pătrate și așezăm pe diagonală aceste mănunchiuri. Presărăm brânză cu mucegai și lipim colțurile aluatului la mijloc.
5
Așezăm pachețelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, le ungem cu ou bătut și le introducem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 15-20 de minute.