Pachețele cu sparanghel, bacon și brânză cu mucegai
6,89 lei
Timp pregătire
20 min
Timp gătire
25 min
Porții
12
Total
45 min
Ingrediente
- -400g aluat foietaj
 - -450g sparanghel
 - -25g unt
 - -sucul de la 1/2 lămâie
 - -200g bacon
 - -100g brânză cu mucegai
 - -1 ou
 
Mod de preparare
1
Spălăm sparanghelul și îl curățăm de părțile fibroase, baza și solzișorii.
2
Fierbem sparanghelul în apă cu sare și suc de lămâie, pentru aproximativ 4-5 minute, apoi îl scoatem și îl scurgem bine.
3
Înfășurăm în bacon mănunchiuri de câte 3 fire de sparanghel. 
4
Tăiem aluatul în pătrate și așezăm pe diagonală aceste mănunchiuri. Presărăm brânză cu mucegai și lipim colțurile aluatului la mijloc.
5
Așezăm pachețelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, le ungem cu ou bătut și le introducem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 15-20 de minute.







