Tradițional
Salată de icre de crap cu ceapă

4,13 lei

/porție
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
10 min
Porții
4
Total
15 min
Ingrediente
  • -
    100 g icre de crap proaspete sau din conservă
  • -
    1 ceapă mică, tăiată mărunt sau dată pe răzătoare
  • -
    2 felii de pâine albă, fără coajă, înmuiate în apă și apoi storse bine
  • -
    200ml ulei de floarea soarelui
  • -
    sucul de la 1/2 lămâie
  • -
    4 linguri apă minerală carbogazoasă
  • -
    sare (dacă icrele sunt proaspete și nu au sare)
Mod de preparare
1
Mixăm icrele de crap cu uleiul, puțin câte puțin.
2
Adăugăm și miezul de pâine înmuiat și foarte bine stors.
3
Continuăm să mixăm și adăugăm zeama de lămâie și apa minerală, câte o linguriță, fiind atenți la consistența salatei, să nu devină prea fluidă.
4
Punem și ceapa, tocată foarte mărunt și mixăm bine pentru a se încorpora totul.
5
La final, salata trebuie să fie cremoasă dar să aibă o textură fermă.
Tips
prod-10.0.6