Sirop de arțar grad A eco 250ml
Sirop de arțar grad A eco 250ml
Sirop de arțar grad A eco 250ml

Sirop de arțar grad A eco 250ml

40,29 Lei

161,16 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Sirop din recoltă timpurie, cu aromă delicată. Acesta este un sirop de culoare deschisă, tocmai datorită faptului că seva este culeasă devreme. Siropul de arțar se obține din seva arțarilor care crest în nesfârșitele păduri canadiene. Este bogat în minerale și folosit mai ales la îndulcirea clătitelor, a iaurturilor, înghețatei sau a altor deserturi.

Poate fi utilizat, însă, pentru a oferi un gust rafinat unei mari varietăți de mâncăruri și băuturi. Seva copacului este rafinată în sirop printr-un proces care necesită 50 de litri de seva pentru 1 litru de sirop. Recolta anuală a unui arțar de peste 40 de ani este de circă 900 d grame.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineAustria
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100075477
Coșul meu
prod-9.4.6