-31%
Sos roșii pasate eco 500g
Sos roșii pasate eco 500g
Sos roșii pasate eco 500g

Sos roșii pasate eco 500g

20,53 Lei

Economisești 31%

13,99 Lei

27,98 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pasta de tomate Alce Nero este obținută din tomate alungite (soiurile Coimbra, Ercole, și alte soiuri) care sunt cultivate pe aproximativ 30 de ferme din Delta Po în provinciile Ferrara și Ravenna. Soiurile selectate sunt soiuri de roșii "cărnoase", ce au un gust dulce și delicat.

Alce Nero a luat naștere în anii ’70, atunci când două grupuri de tineri agricultori și apicultori au decis că este momentul pentru o schimbare, o schimbare care să conducă la modificări la nivel mondial și care să fie mai mult decât un scop în sine. 

Alce Nero, alături de fermierii și procesatorii organici, aduc clienților produse rezultate din agricultură și respectul față de pământ și fertilitatea lui. Compania  colaborează cu peste 1000 de fermieri din Italia și peste 10.000 de ferme de familie din America Centrală și de Sud.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Nume producatorAlce Nero S.p.A.
OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100119053
Coșul meu
prod-10.3.2