Vin roșu sec eco Pinot Noir 2018, 14.9%, 0.75l
Vin roșu sec eco Pinot Noir 2018, 14.9%, 0.75l

Vin roșu sec eco Pinot Noir 2018, 14.9%, 0.75l

44,11 Lei

58,81 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Un Pinot Noir matur, frumos evoluat, cu multe fructe roşii suculente, condimente exotice şi o textură fină, mătăsoasă.

Culoarea vinului este rubiniu deschis, strălucitor, iar nasul este elegant, vine cu fructe de pădure, violete şi impresii condimentate. 

Corpul este suplu, cu o structură compactă şi taninuri ferme. Gustul aduce fructe negre supracoapte, smochine confiate şi piper. 

Postgustul, lung şi intens, lasă note de cireşe negre, scorţişoară şi senzaţii minerale. 

Se recomandă asocierea culinară cu ciuperci, trufe, tocăniţe, sarmale din carne de porc şi viţel, pizza, paste cu sos roşu, brânzeturi tari şi bine maturate: Emmental, Gruyere, Cheddar, Parmezan, Gouda dar şi moi, cu mucegai alb: Brie sau Camembert.


Domeniile Franco-Române au fost înfiinţate în anul 2000 de Denis Thomas, proprietar şi vinificator din Burgundia, cu ajutorul unei echipe de specialişti români şi francezi.

Trei ani mai târziu, francezul punea bazele primei culturi viticole BIO din România, iar în 2006, obținea primul vin certificat ECOCERT din țara noastră.

Domeniile Franco-Române se află în regiunea Dealu Mare, comuna Săhăteni, județul Buzău.  

Podgoria Dealu-Mare este cea mai compactă zona viticolă din țară și se mândrește cu prima plantație de viță de vie BIO din România.

Vinurile sunt realizate în spiritul tradiţiei burgunde şi sunt dedicate cunoscătorilor şi pasionaţilor. Doar materia primă este BIO, vinul fiind obținut după metode clasice. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în locuri ferite de razele solare, locuri uscate, cu umiditate cuprinsă între 60-80%.

Provenienta

Indicatie GeograficaDOC-CMD, DOC-CMD
Nume producatorCH PIETROSARATII SRL
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100119477
Coșul meu
prod-10.3.2