Brânză de vaci 320g
Brânză de vaci 320g
Brânză de vaci 320g
Brânză de vaci 320g
Brânză de vaci 320g

Brânză de vaci 320g

10,25 Lei

32,03 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Brânză de vaci proaspătă, din lapte degresat, pasteurizat la temperatură joasă, neomogenizat, fără procesare industrială și fără adaosuri de niciun fel.

Artesana este o companie românească ce are în protofoliu o gamă variată de produse lactate. Toate produsele sunt făcute din lapte românesc, provenit de la ferme atent selecționate. Ce deosebește produsele Artesana de altele de pe piață este faptul că nu se intervine asupra laptelui: este pasteurizat la temperatură joasă, blândă, nu este standardizat, având procente de grăsime variabile, nu este omogenizat, astfel conține și caimac.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în frigider la temperaturi cuprinse între 2-6°C.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100142607
Coșul meu
prod-9.5.1