Mici producători
Specialitate vegetală Parmeshu din nuci de caju eco 100g
Specialitate vegetală Parmeshu din nuci de caju eco 100g
Specialitate vegetală Parmeshu din nuci de caju eco 100g

Specialitate vegetală Parmeshu din nuci de caju eco 100g

21,99 Lei

219,90 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Specialitatea Parmeshu Rawckers este o alternativă vegetală la parmezanul clasic, ideală pentru persoanele care nu doresc sau nu pot să consume brânză din lapte.

Specialitatea Parmeshu Rawckers din nuci caju este un produs artizanal, vegan, fără gluten, fără lactoză și fără șiretlicuri! 

Parmeshu Rawckers satisface gustul și creează dependență la fiecare masă, pentru că este bun să-l presari peste toate!


Rawckers este prima fabrică din România care produce alternative vegetale pentru brânză, raw-vegane, fără lactoză, guilt-free și de post. Brandul Rawckers a apărut pe piață dintr-o nevoie personală a unui cuplu cu un stil de viață sănătos și o alimentație raw-vegană. Plini de pasiune și creativitate, cei doi au studiat, creat, testat și adaptat diverse rețete și procedee de producție, până au ajuns la un rezultat perfect. Astfel a apărut brawnza, o marcă înregistrată Rawckers, alternativă vegetală la brânza tradițională din lapte, obținută din diverse nuci. În prezent, gama de produse Rawckers este foarte diversificată și oferă alternative vegetale sănătoase pentru brânză și produse pe bază de brânză, iaurt, unt sau smântână.

Rawckers este un brand certificat eco, iar toate ingredientele și condimentele ce îmbracă produsele sunt certificate organic. De asemenea, nucile de caju și migdalele provin din surse etice verificate.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2 și 6°C.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100145254
Coșul meu
prod-10.6.1