


- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Produsul fermentat Joyurt din nuci caju de la Rawckers este o alternativă vegetală la iaurtul tradițional, ideală pentru persoanele care nu doresc sau nu pot să consume iaurt din lapte.
Joyurt de la Rawckers este un produs fermentat din nuci caju și vișine, fără gluten, fără lactoză, fără șiretlicuri!
O combinație dulce-acrișoară de sănătate, pentru că bobițele de vișine în combinație cu laptele cremos de caju este terapie pură.
Un desert răcoros, pentru cei mici și un deliciu sănătos pentru cei mari!
Rawckers este prima fabrică din România care produce alternative vegetale pentru brânză, raw-vegane, fără lactoză, guilt-free și de post. Brandul Rawckers a apărut pe piață dintr-o nevoie personală a unui cuplu cu un stil de viață sănătos și o alimentație raw-vegană. Plini de pasiune și creativitate, cei doi au studiat, creat, testat și adaptat diverse rețete și procedee de producție, până au ajuns la un rezultat perfect. Astfel a apărut brawnza, o marcă înregistrată Rawckers, alternativă vegetală la brânza tradițională din lapte, obținută din diverse nuci. În prezent, gama de produse Rawckers este foarte diversificată și oferă alternative vegetale sănătoase pentru brânză și produse pe bază de brânză, iaurt, unt sau smântână.
Rawckers este un brand certificat eco, iar toate ingredientele și condimentele ce îmbracă produsele sunt certificate organic. De asemenea, nucile de caju și migdalele provin din surse etice verificate.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |