-6%
Bere artizanală Imperial IPA 0.33l
Bere artizanală Imperial IPA 0.33l
Bere artizanală Imperial IPA 0.33l
Bere artizanală Imperial IPA 0.33l
Bere artizanală Imperial IPA 0.33l

Bere artizanală Imperial IPA 0.33l

18,19 Lei

Economisești 6%

16,99 Lei

51,48 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Povestea spune că în anii '70, la Măneciu, Henri Coandă a testat un tren suspendat care a mers cu 500km/h și care trebuia să facă 7-8 minute între Ploiești și București. 

Experimentul său vizionar a fost un succes, dar a fost oprit din lipsă de fonduri la vremea respectivă. 

Astăzi însă, tehnologia lui Coandă este testată și va fi folosită în curând. 

Astfel că, la aniversarea a 5 ani de Zăganu, în 2018, a fost produsă o bere artizanală în cinstea lui: un Imperial IPA, numit 500.


Zăganu este o micro-berărie independentă, 100% românească, fondată în 2013 de Alexandru şi Laurenţiu, doi tineri antreprenori. 

Numele brandului provine de la vârful Zăganu din munții Carpați, la poalele căruia este situată mica berărie, dar și de la o specie de vultur, dispărută în urma vânării excesive de peste 100 de ani.

Producţia este asigurată de o echipă mică de localnici pricepuţi din comuna Măneciu, în frunte cu maestrul berar. Acolo, la ora actuală se produc nici mai mult nici mai puțin de 11 feluri de bere diferite, artizanale, marca Zăganu.

Berile marca Zăganu sunt beri artizanale, nepasteurizate, 100% românești, fabricate doar din ingrediente simple, uşor de citit şi pronunţat: apă, malţ, hamei şi drojdie. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

Păstrați berea într-un loc răcoros, ferit de lumina soarelui, recomandat sub 10°C.

Provenienta

Website producatorhttp://www.bere-zaganu.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100170660
Coșul meu
prod-10.2.2