Vin alb sec Sauvignon Blanc & Fetească Regală & Muscat Ottonel, 12%, 0.75l
Vin alb sec Sauvignon Blanc & Fetească Regală & Muscat Ottonel, 12%, 0.75l
Vin alb sec Sauvignon Blanc & Fetească Regală & Muscat Ottonel, 12%, 0.75l

Vin alb sec Sauvignon Blanc & Fetească Regală & Muscat Ottonel, 12%, 0.75l

41,99 Lei

+ 0.5 Lei+ 0.5 Lei
55,99 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Prietenos, intens şi direct, La Plage alb se exprimă în senzaţii colorate şi energice de caise şi de piersici coapte, de petale de trandafir şi de mandarine, pe care le echilibrează cu ajutorul unor tonuri crocante de limete şi de ardei verde, dar şi cu nişte impresii lejere de condimente. 

Gustul suculent şi lejer demarează în “ritmul” susţinut dat de nişte senzaţii dulci şi suculente de mere roşii şi de caise, însă după un timp prim-planul este preluat de combinaţia dintre aciditatea citric-vegetală şi mineralitatea sărată. 

Un vin crocant, fructat şi mineral, perfect pentru momentele relaxante, cu un postgust lejer şi proaspăt, caracterizat de straturi de arome de fructe galbene, flori albe şi ierburi exotice.

La crama Rasova, o echipă de oameni tineri au decis să ducă mai departe istoria vinului din Dobrogea. Astfel, au creat o colecție de vinuri moderne, cu energie, fiecare dintre ele spunând câte-o poveste proaspătă de culoare roșie, albă sau roze.

Soarele este ingredientul esențial în creșterea viilor Cramei Rasova, alături de solul nisipos și briza adusă de Dunăre. Toate acestea, puse laolaltă, creează un mediu unic de care se bucură fiecare bob de strugure.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Indicatie GeograficaDOC MURFATLAR
Website producatorhttp://www.cramarasova.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100175388
Coșul meu
prod-10.3.2