Reteta Tarta cu capsune la Philips Airfryer
Rapidă
Tartă cu căpșune, mango și mascarpone la Philips Airfryer

4,18 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
6 min
Porții
8
Total
21 min
Ingrediente
  • -
    225g aluat în foi
  • -
    100ml ulei de floarea soarelui
  • -
    120g mango copt mare
  • -
    100g căpșune
  • -
    60g zmeură
  • -
    2 linguri mentă
  • -
    8g zahăr vanilat
  • -
    150g mascarpone
  • -
    2 linguri zahăr pudră
Mod de preparare
1
După ce foitajul s-a dezghețat, tăiem o foaie transversal, în patru secțiuni egale. Cu o perie, ungem fiecare foaie cu ulei și o așezăm în forma de brioșe. Continuăm până când toate formele sunt umplute cu cele patru straturi de foitaj.
2
Punem formele de brioșă în coșul Airfryer și coacem foitajul la setările de temperatură și timp indicate în video, până când se rumenește și devine crocant.
3
Curățăm mango de coajă, scoatem sâmburele și tăiem fructul în cubulețe. Dăm la o parte codițele și tăiem căpșunele în sferturi. Tăiem și menta în fâșii subțiri. Într-un bol, amestecăm fructele cu menta.
4
Într-un bol încăpător, amestecăm mascarpone-ul cu zahărul vanilat și umplem cu acest amestec coșulețele din foitaj. Punem peste și salata de fructe și pudrăm cu zahar praf.
Rețetă Philips Airfryer: Tartă cu căpșune, mango și mascarpone
prod-10.0.6