Econom
Cârnăciori în foietaj

5,87 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
25 min
Porții
6
Total
35 min
Ingrediente
  • -
    1 pachet de foietaj
  • -
    8 cârnați
  • -
    1 ou (pentru a unge foietajul)
  • -
    Semințe de susan alb sau negru (opțional, pentru a presăra deasupra)
Mod de preparare
1
Preîncălzim cuptorul la 180°C.
2
Dacă folosim foietaj congelat, îl lăsăm să se dezghețe în prealabil, în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
3
Tăiem aluatul în pătrate potrivite cu dimensiunea cârnăciorilor.
4
Punem cârnăciorii pe aluat și îi rulăm, apoi ungem rulourile cu ou bătut, folosind o pensulă de bucătărie. Sau putem tăia aluatul în fâșii lungi, late de 1cm, și înfășurăm cârnăciorii cu acestea.
5
Presărăm semințe de susan, pentru un gust și un aspect deosebit.
6
Așezăm rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dăm la cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru aproximativ 20-25 de minute sau până când foietajul devine auriu și se rumenește.
7
7. Scoatem cârnăciorii din cuptor și îi lăsăm să se răcească puțin înainte de a-i servi.
Tips
prod-10.0.6