Reteta Gnocchi cu pesto la Philips Airfryer
Internațional
Gnocchi cu pesto din varză creață la Philips Airfryer

13,46 lei

/porție
Timp pregătire
20 min
Timp gătire
14 min
Porții
4
Total
34 min
Ingrediente
  • -
    2 căței de usturoi
  • -
    300g varză creață
  • -
    1 vârf de cuțit sare
  • -
    150g parmezan
  • -
    50ml ulei de măsline
  • -
    250g ciuperci
  • -
    500g gnocchi
  • -
    2 linguri de ulei de măsline
  • -
    1 vârf de cuțit sare
  • -
    1 vârf de cuțit fulgi de ardei iute
  • -
    25 g parmezan
Mod de preparare
1
Curățăm usturoiul. Călim varza creață într-o tigaie cu apă și puțină sare, în care punem și cățeii de usturoi.
2
Scurgem varza creață și usturoiul și le mărunțim în robotul de bucătărie. Adăugăm brânza parmezan și uleiul de măsline puțin câte puțin și amestecăm până când obținem un pesto cremos. Condimentăm cu piper proaspăt măcinat.
3
Tăiem ciupercile pe jumătate. Stropim gnocchi cu ulei de măsline și îi punem împreună cu ciupercile în coșul Airfryer-ului.
4
Rumenim gnocchi la durata și temperatura indicate în video până când devin aurii și crocanți.
5
Condimentăm după gust gnocchi și ciupercile. Distribuim sosul pesto din varza creață peste gnocchi, presărăm fulgi de ardei iute și radem încă puțin parmezan peste gnocchi folosind un dispozitiv pentru curățarea legumelor
6
Poftă bună!
Rețetă Philips Airfryer: Gnocchi cu pesto din varză creață
Tips
prod-10.0.6