De post
Legume la grătar

4,43 lei

3,88 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
20 min
Porții
6
Total
30 min
Ingrediente
  • -
    2 dovlecei
  • -
    1 vânătă
  • -
    2 ardei roșii (capia sau ardei gras)
  • -
    1 ardei galben
  • -
    2 linguri ulei de măsline
  • -
    4-5 căței de usturoi, pisați
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Spălăm bine legumele și le tăiem, ardeii în felii iar dovleceii și vinetele în rondele cu grosimea de aproximativ 1cm.
2
Presărăm sare pe feliile de vânătă, apoi le punem într-o strecurătoare, pentru a se elimina sucul amărui.
3
Preparăm un sos din ulei de măsline, usturoi, sare și piper, apoi amestecăm toate legumele feliate cu acesta.
4
Punem legumele pe grătarul încins și le gătim, întorcându-le din când în când, pentru aproximativ 15-20 de minute, până devin fragede și ușor rumenite.
prod-9.6.2