Rapidă
Sparanghel cu avocado și somon

12,37 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
10 min
Porții
4
Total
20 min
Ingrediente
  • -
    450g sparanghel
  • -
    100g somon afumat
  • -
    coaja rasă și sucul de la o lămâie
  • -
    30g muștar Dijon
  • -
    4 linguri ulei de măsline
  • -
    20g miere
  • -
    2 avocado
  • -
    pătrunjel tocat fin
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Tăiem sparanghelul, apoi îl curățăm cu un decojitor de legume. Fierbem sparanghelul în apă cu sare, timp de 10 minute, până când devine fraged.
2
Scurgem de apă și îl punem deoparte.
3
Preparăm sosul, amestecând sucul de lămâie, muștarul, mierea, coaja rasă de lămâie, uleiul, sare și piper, după gust.
4
Punem sparanghelul pe farfurii, așezăm felii de somon și avocado tăiat cubulețe, apoi turnăm sos.
5
La sfârșit, presărăm pătrunjel proaspăt, tocat fin.
prod-9.6.2