Econom
Tăiței cu lapte

3,53 lei

/porție
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
10 min
Porții
4
Total
15 min
Ingrediente
  • -
    500ml lapte
  • -
    100g tăiței sau fidea
  • -
    60g zahăr
  • -
    1 plic zahăr vanilat
  • -
    esență de vanilie
  • -
    coaja rasă de la o lămâie
Mod de preparare
1
Punem laptele la fiert, într-o oală încăpătoare, adăugăm și zahărul, zahărul vanilat și coaja rasă de lămâie.
2
Când laptele clocotește adăugăm tăițeii (sau orice alte paste folosim) și îi lăsăm să fiarbă aproximativ 5-6 minute.
3
Oprim focul, adăugăm esența de vanilie și acoperim cu un capac.
4
După 5 minute turnăm tăițeii în boluri și îi savurăm cu plăcere.
5
Poftă bună!
prod-10.12.13