Vin roșu sec eco Syrah, 13.5%, 0.75l

Vin roșu sec eco Syrah, 13.5%, 0.75l

35,69 Lei

47,59 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Vinurile ecologice aduc în casa ta toată savoarea naturii, fără intervenții chimice.

Un vin corpolent cu taninuri rotunde. Arome de boabe verzi de cafea și condimente cu note lemnoase.

Un Syrah este alegerea potrivită atunci când îți este poftă de o masă bine condimentată, cu carne roșie savuroasă, fie că este vorba de un miel la cuptor, pizza cu salam picant sau un steak generos. Sfatul nostru? Păstrează un pahar și pentru desertul cu ciocolată neagră.

Domeniul Bogdan s-a născut dintr-un vis: visul de a produce vinuri de excepție și, în aceeași măsură, total naturale.

Totul a început în 2011. Primul pas a fost plantarea viilor în Dobrogea, ținutul dintre Dunăre și Marea Neagră, în cunoscuta podgorie Murfatlar D.O.C. - zonă cu tradiție în cultivarea strugurilor încă din antichitate. Apoi, au urmat călătoriile de studiu în lumea vinului, în urma cărora au aflat că secretul unui vin de excepție îl reprezintă strugurii de înaltă calitate. Cu aceste informații adunate, au luat decizia de a cultiva cei mai buni struguri, după principiile agriculturii biodinamice – știința forțelor de viață. Astfel a luat ființă prima fermă viticolă biodinamică din România.

Respectul pentru Viață în toate formele ei este baza filozofiei după care se ghidează Domeniul Bogdan în producerea unor vinuri de exceptie.

De menționat și faptul că Certificarea de Ecologic a Domeniului Bogdan, a fost obținută în 2016, de la Austria Bio Garantie, Organism de Inspecție și Certificare activ încă din 1994.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 10-18°C.

Provenienta

Indicatie GeograficaDOC - CMD, DOC - CMD
Nume producatorDomeniul Bogdan S.A.
Website producatorhttps://www.domeniulbogdan.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100118208
Coșul meu
prod-10.6.1