-20%
Smântână de Ibănești 35% grăsime, 200g
Smântână de Ibănești 35% grăsime, 200g
Smântână de Ibănești 35% grăsime, 200g
Smântână de Ibănești 35% grăsime, 200g

Smântână de Ibănești 35% grăsime, 200g

8,79 Lei

Economisești 20%

6,99 Lei

34,95 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Dacă n-ai trântit o dată-n viață măcar o lingură de smântână pe-o bucată de pâine tocmai scoasă din cuptor, crocantă și pufoasă, ai trăit degeaba.

Dacă n-ai întins un boț de smântână pe-o farfurie cu sarmale aburinde, tocmai scoase din oala de lut, nu știi ce-ai pierdut în viață.

Dacă n-ai scufundat măcar o dată un cocoloș zdravăn de smântână într-o strachină cu borș de cocoș sau cu ciorbă de văcuță, poți să spui că nu știi ce-i ăla gust, oricât de rafinat ți-ar fi el.

Frații  Mircea și David Todoran și-au dorit să aducă pe mesele românilor gustul pur, nealterat, al produselor românești din lapte. 

Încă din 1994, când au deschis fabrica de brânză de la Ibănești, colectează laptele pentru produsele lor doar de pe Valea Gurghiului, de la fermieri care-și cresc animalele pe pășuni.

Unicitatea produselor lor vine din trudă, din sute de nopți nedormite, din dragostea cu care fac această muncă, grea dar deosebit de frumoasă.

Știți, de exemplu, că ei nu  săreaza produsele cu sare? Folosesc pentru sărare saramură de la izvorul din Orșova, exact așa cum o dă pământul. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperatura de 2-8°C.

Provenienta

Nume producatorSC Mirdatod Prod SRL
Website producatorhttps://www.mirdatod.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100154971
Coșul meu
prod-10.3.2