Rapidă
Brânză Brie la cuptor

14,77 lei

/porție
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
10 min
Porții
4
Total
15 min
Ingrediente
  • -
    250g brânză Brie
  • -
    100g miez de nucă
  • -
    3g cimbru sau 2-3 crenguțe de cimbru
  • -
    2 linguri ulei de măsline
  • -
    2 caței de usturoi
  • -
    coaja rasă de la 1/2 lămâie
  • -
    sare
  • -
    grisine (pentru servit)
Mod de preparare
1
Preîncălzim cuptorul la 190°C.
2
Punem brânza într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt.
3
Într-un castron mic, amestecăm nucile, ierburile, uleiul de măsline, usturoiul, coaja de lămâie și sarea. Întindem această compoziție peste brânză.
4
Coacem timp de 8-10 minute sau până când brânza devine moale și nucile sunt rumenite.
prod-10.0.6