Castraveți cu sare grunjoasă by Radu Dumitrescu
5,03 lei
4,47 lei
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
1 min
Porții
2
Total
6 min
Ingrediente
- -4 castraveți medii, proaspeți
- -1 linguriță de sare (preferabil sare de mare sau sare Himalaya)
Mod de preparare
1
Spălăm bine castraveții sub jet de apă rece.
2
Tăiem castraveții în felii subțiri (aproximativ 3-4 mm grosime) sau rondele, după preferință.
3
Așezăm castraveții tăiați într-un castron.
4
Presărăm sarea uniform peste castraveți.
5
Amestecăm ușor pentru a distribui sarea.
6
Servim imediat și ne bucurăm de simplitatea lor delicioasă!
7
Bineînțeles, putem să omitem toți acești pasi și să alegem varianta cea mai scurtă: mușcăm cu poftă din castravetele crocant, presărăm sare și ne bucurăm de cea mai răcoritoare gustare.