Rapidă
Crostini cu prosciutto, pere și brânză cu mucegai

6,87 lei

/porție
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
5 min
Porții
6
Total
10 min
Ingrediente
  • -
    6 felii de pâine
  • -
    100g prosciutto
  • -
    1 pară
  • -
    100g brânză cu mucegai
  • -
    rucola
  • -
    ulei de măsline
Mod de preparare
1
Tăiem pâinea în felii. Așezăm feliile pe o tavă și le ungem cu ulei de măsline pe ambele părți.
2
Coacem feliile de pâine în cuptorul preîncălzit la 190-200°C, cu funcția de ventilație activată, timp de aproximativ 5 minute, intorcandu-le astfel încât ambele părți să devina aurii și crocante.
3
Între timp, tăiem para în felii.
4
Pe feliile de pâine rumenite punem câte două felii de pară, o bucățică de brânză, o felie de prosciutto și decorăm cu frunze de rucola.
prod-10.0.6