Rapidă
Năut picant la cuptor

3,75 lei

/porție
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
20 min
Porții
2
Total
25 min
Ingrediente
  • -
    250g năut fiert, din conservă
  • -
    30g făină de orez
  • -
    30ml ulei de măsline
  • -
    boia de ardei dulce
  • -
    boia de ardei iute
  • -
    rozmarin
  • -
    sare
Mod de preparare
1
Mai întâi uscăm foarte bine năutul deja fiert. Putem folosi un prosop curat sau hârtie absorbantă.
2
Transferăm năutul într-un castron și adăugăm boia și rozmarin, atât cât ne place.
3
Amestecăm bine cu o lingură, apoi adăugăm făina de orez, sarea și uleiul de măsline. Și de această dată amestecăm totul foarte bine.
4
Transferăm năutul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și îl distribuim uniform pe toată suprafața.
5
Îl dam la cuptor, la temperatura de 180 grade Celsius, cu opțiunea de ventilație, pentru aproximativ 20 de minute, întorcându-l din când în când.
6
Și avem o gustare crocantă și extrem de gustoasă!
Tips
prod-9.6.2